lite tid?

ytterligare en frukost på jobbet. jag hinner eller orkar knappt inte sätta på datan när jag kommer hem på kvällarna längre, typ detta lilla inlägg från jobbet e vad man hinner med.
Betyder detta att jag har för mycket att göra på fritiden o för lite att göra på jobbet?
Eller är det bara helt enkelt så att man e strängt upptagen o bara tar sig tid för det som e viktigt?
Ja vad vet jag?
Nu skall jag återgå till jobbet i alla fall. får se om jag hinner med ikväll en sväng här, det e ju massvis med ridning denna vecka inför tävling+ att det är höskörd på stallet o då ska jag försöka närvara en liten stund alla fall, men svårt med tanke på min rygg. men jag gör så gott jag kan.

en sann kräfta

Jag är född i kräftans tecken & det syns idag kan jag lova, jag ser helt jävla kokt ut.
Låg o solade hela dagen igår, o solade bara framsidan o hur smart e det då?
Så idag får man ta sitt straff, det skaver lite att ha kläder på sig, men går snart nog över, jag har ju inga flera dagar denna vecka att ligga o sola så det hinner lägga sig.
Man kanske skall springa naken?
Undrar hur min Frus man ser ut idag??? han såg en aningen röd ut igår han oxå :)
Var sen o tog 2 ridpass igår o shit vad trött jag var sen, men det var bara ner på salongen o göra klart efter all målning o så, bra blev det.
Sen vart det hem o bara duscha o sova, inte ens datan kom på innan.
Idag börjar höskörden på stallet, få se om man hinner upp nå tag, måste alla fall upp o ta in min häst inför träningen ikväll.
Nu tillbaka till mitt jobb.......

somnade.......

............på soffan som vanligt igår kväll, det e ju rätt ofta det händer o det måste väl betyda att man e helt slut körd.
Snart semester
Nu skall jag alla fall dra ut o sola, jag har gjort en kyckling sallad o ska bara dra föbi Kvantum o köpa nå gott bröd till.
Har även tagit med fruktsallad till efterrätt, kan de bli bättre.
Man får passa på då jag jobbar hela veckan :(
bye